Asiakkaamme sanovat…

Tarjoukset kunnostetuista matkapuhelimista

Älypuhelintarjoustemme ansiosta säästät rahaa ja samalla suojelet ympäristöä. Nimittäin ostaessasi refurbed™-laitteen vähennät huomattavasti hiilidioksidipäästöjä ja elektroniikkaromua verrattuna uuden matkapuhelimen hankkimiseen. Lisäksi istutamme puun jokaista tehtyä ostoa kohden. Kaikki tarjouksessa olevat kunnostetut matkapuhelimet myydään ilman sopimusta, ja niissä on vähintään 12 kuukauden takuu ja 30 päivän kokeilujakso. Jos jokin ei siis tunnu hyvältä, voit yksinkertaisesti palauttaa älypuhelimesi tämän jakson aikana.

Osta kunnostettu matkapuhelin turvallisesti

Etsitkö itsellesi dual sim -matkapuhelinta tai seuraavaa ulkoiluun tarkoitettua matkapuhelinta? Tutustu siinä tapauksessa refurbedin™ vuoden 2021 parhaisiin matkapuhelimiin. Matkapuhelinvertailun avulla löydät refurbedin™ halvimmat matkapuhelintarjoukset! Tarjoamme sinulle matkapuhelimen ilman sopimusta. Älypuhelimet ovat myös eikä niissä tietenkään ole SIM-lukitusta! Vakuutu tarjouksen erinomaisuudesta 30 päivän ilmaisen kokeilujakson aikana. Ja riskien eliminoimiseksi kaikilla laitteilla on vähintään 1 vuoden takuu.

Miltä refurbed™-älypuhelin näyttää?

Teknisesti laitteet toimivat 100-prosenttisesti ja ne myös näyttävät uudenveroisilta. Edellisen omistajan tiedot on poistettu laitteista, ja niissä on uusin ohjelmistoversio. Erilaisia tarkastustoimenpiteitä käyttäen kuluneet osat korvataan uusilla valmistajan sertifioimilla komponenteilla.

Mitä etuja refurbed™-älypuhelimella on?

Refurbedin™ älypuhelimet antavat sinulle täyden vapauden: voit valita mieluisimman matkapuhelinoperaattorin, sillä kaikki refurbed™-matkapuhelimet myydään ilman sopimusta ja vähintään 1 vuoden takuulla. Laitteet ovat myös 100-prosenttisen kestävämpiä, sillä kaikki älypuhelimet ovat täysin uudistettuja. Tämä tarkoittaa, että ne näyttävät kuin uusilta ja toimivat kuin uudet puhelimet. Etkö ole vielä vakuuttunut? Testaa sitten yksinkertaisesti suosikkilaitettasi! Jokaiseen refurbed™-älypuhelimeen kuuluu ilmainen 30 päivän kokeilujakso. Jos et sittenkään pidä laitteesta, voit yksinkertaisesti lähettää sen takaisin ilman riskiä.

Mitä tämä tarkoittaa ympäristön kannalta?

Parempi kuin käytetty: Täysin uudistetut matkapuhelimet, joilla on vähintään 1 vuoden takuu, näyttävät aivan uusilta ja ovat 100-prosenttisesti ympäristöystävällisempiä! Voit vähentää sellaisen avulla hiilidioksidipäästöjä jopa 50 kg – se vastaa 100 T-paidan tuotannosta syntyvää päästömäärää. Säästät myös ympäristöä turhalta elektroniikkaromulta ja autat siten tekemään maailmasta paremman paikan!

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.