Asiakkaamme sanovat…

Please don’t stop the music: Mitkä kestävät kuulokkeet sopivat sinulle parhaiten?

Olipa kyse hip hopista, popista tai kansanmusiikista: refurbed™-kuulokkeemme toistavat Spotify-soittolistasi parhaimmalla laadulla – todellinen elämys korvillesi! Etsitkö uusia kuulokkeita, mutta et oikein tiedä, mitkä kuulokkeet sopivat sinulle parhaiten? Ota siitä selvää täältä: Olemme koonneet yhteen tärkeimmät tiedot parhaista kuulokkeista.

Melunvaimennus ja tyylikkäät värit: Kestävät Beats Studio 3.0 Wireless -kuulokkeesi

Olemme kaikki olleet tässä tilanteessa: haluat tehdä työmatkasta siedettävämmän musiikin avulla. Yhtäkkiä vieressäsi oleva vauva alkaa huutaa kovaan ääneen. Käännät äänenvoimakkuutta ja olet jo kuulonmenetyksen partaalla, mutta huutavan vauvan ääni kuuluu silti voimakkaampana. Toivoton tilanne? Ei refurbed™ Beats Studio 3.0 Wireless -kuulokkeiden ansiosta: aktiivisen melunvaimennuksen ansiosta vauvan korviahuumaavat huudot kuuluvat menneisyyteen – näillä kuulokkeilla kuulet vain suosikkibiittisi. Melunvaimennus ei muuten vaikuta lainkaan akun kestoon: voit kuunnella Beats Studio 3.0 Wireless -kuulokkeilla musiikkia vaikuttavat 22 tuntia. Eivätkö loistavat sisäiset arvot riitä vakuuttamaan sinua? Ei hätää: myös näiden täysin kunnostettujen ja asiantuntijoiden testaamien refurbed™-kuulokkeiden ulkonäkö mattamustana tai puna-mustana tarjoaa todellista silmänruokaa.

Tyylikäs ulkonäkö ja optimaalinen käyttömukavuus: kestävät Beats Executive -kuulokkeet

Moitteettoman ääninautinnon meluisassa ympäristössä takaavat myös refurbed™ Beats Executive over-ear -kuulokkeet. Kuulokkeissa on aktiivinen melunvaimennus, ja joka tekee lopun häiritsevistä äänistä. Näiden refurbed™-kuulokkeiden kanssa voit siis odottaa miellyttäviä junamatkoja ja lentoja. Tarvitsitpa kuulokkeet tietokoneella työskentelyyn tai puheluiden soittamiseen liikkeellä, nämä refurbed™ Beats Executive -kuulokkeet sopivat kaikkiin tilanteisiin, sillä niihin kuuluu mikrofonilla varustettu audiokaapeli. Ne on suurelta osin valmistettu metallista, mikä antaa niille tyylikkään ulkonäön. Korvakupit ja sanka on pehmustettu mustalla nahalla, ja ne takaavat optimaalisen mukavuuden.

Solmuton ja tyylikäs: kestävät Beats Urbeats -kuulokkeet.

Eivätkö over-ear-kuulokkeet ole sinun juttusi? Hanki sitten refurbed™ Beats Ultrabeats -kuulokkeet. Tukevat in-ear-kuulokkeet eivät ole metallikotelonsa ansiosta ainoastaan vakaat vaan myös todella laadukkaat. Olipa kyseessä sininen, magenta, punainen tai valko-punainen: nämä kuulokkeet ovat todellinen katseenvangitsija. Ja jokainen, joka luulee, että over-ear-kuulokkeiden johto on haitta verrattuna langattomiin kuulokkeisiin, kuten Apple AirPodeihin, on väärässä: refurbed™ Beats Ultrabeatsin johdossa on kaukosäädin ja mikrofoni. Se on myös suunniteltu sotkeutumattomaksi ja tekee lopun ärsyttävästä johtojen sekamelskasta. Voit siis käyttää arvokasta aikaasi johonkin muuhun kuin kuulokkeiden johdon selvittämiseen!

Biletykki ja pitkä akunkesto: kestävä Beats Pill.

Pieni mutta mahtava: refurbed™ Beats Pillin kanssa viet bileet sinne, minne tahansa menetkin. Pienet, pillerinmuotoiset kaiuttimet ovat kevyitä, helposti kuljetettavia ja täysin langattomia. Voit helposti vaihtaa kappaleita matkapuhelimestasi. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että kaiutin pettäisi sinut kesken juhlien – sen akun kesto on nimittäin noin 12 tuntia. Tämän pillerin avulla voit juhlia koko yön. Lisäksi nämä refurbed™-jukeboxit todistavat, että koolla ei aina ole väliä: vaikka se mahtuu yhteen käteen, Beats Pill tekee vaikutuksen voimakkaalla, omaleimaisella soundillaan.

Etkö ole vielä varma, mitkä kuulokkeet sopivat sinulle parhaiten? Refurbedilla voit testata kaikkia tuotteita ilmaiseksi 30 päivän ajan. Jos kuulokkeet ovat väärät sinulle, voit palauttaa ne maksutta. Saat myös 12–36 kuukauden takuun. Kuulostaako hyvältä? Eikä siinä kaikki: kaikki tuotteemme ovat 100-prosenttisesti kestävämpiä. Jokaista ostamaasi laitetta kohden istutetaan puu Nepaliin, Indonesiaan tai Haitiin, Madagaskarille, Keniaan tai Mosambikiin. Oletko valmis seuraavaan askeleeseen kohti kestävää elämää? Täältä löydät yleiskatsauksen kaikista refurbed™-tuotteista.

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.