Asiakkaamme sanovat…

Löydä täydellinen MacBook-malli omiin tarpeisiisi

Eri MacBook-mallien avulla Apple tarjoaa sinulle laitteen, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi. Refurbedilta löydät erilaisia malleja kaikissa kategorioissa. Lisäksi ostamalla 100-prosenttisesti kunnostetun ja kestävän MacBookin refurbedilta säästät paitsi ympäristöä myös lompakkoasi. Kaikki laitteemme ovat jopa 40 % edullisempia, ja niihin sisältyy ilmainen toimitus ja palautus. Olemme parempi vaihtoehto kalliille uusille laitteille ja yksityisesti myytäville käytetyille kannettaville tietokoneille. Tämä johtuu siitä, että laitteemme on täysin kunnostettu jopa 40 vaiheessa, ja asiantuntijat ovat testanneet ne. Siksi ne ovat teknisesti ja ulkonäöllisesti kuin uusia. Voit testata MacBookia 30 päivän ajan maksutta ja vakuuttua tuotteen laadusta.

Millaista ulkoista ja toiminnallista kuntoa voit odottaa refurbed™-MacBookilta?

Ulkoisesti “kuin uusi” -kategoriaan kuuluvat laitteemme eivät eroa uusista laitteista. Niissä ei ole mitään käytön merkkejä, jotka näkyisivät 30 cm:n etäisyydeltä. Kunnostetuissa kannettavissa tietokoneissa voi olla vähäisiä, tuskin näkyviä ulkoisia käytön merkkejä – mutta kunnostetut laitteet ovat teknisesti ja ulkonäöllisesti yhtä hyviä kuin uudet ja toimivat 100-prosenttisesti kuin uudet laitteet. Kaikki tiedot on poistettu laitteesta kokonaan, ja ammattitaitoiset asiantuntijat ovat testanneet tulevan refurbed™-MacBookisi perin pohjin.

Tiedämme, että Applen tuotteen ostaminen voi usein olla suuri investointi. Laitteen ostamisesta syntyvien säästöjen lisäksi tarjoamme sinulle erilaisia joustavia maksutapoja, kuten maksun laskulla tai osamaksulla Klarnalla.

Tilaa nyt MacBook nyt ja testaa sitä ilmaiseksi 30 päivän ajan. Jos muutat mielesi, voit palauttaa sen meille maksutta ja ilman perusteluja. Olemme kuitenkin varmoja, että tulet vaikuttumaan tuotteistamme vähintään yhtä paljon kuin me.

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.