Asiakkaamme sanovat…

100-prosenttisen joustavasti liikkeellä refurbed™-tabletin kanssa

Oletko aina menossa ja etsit täydellistä digitaalista kumppania? Täysin kunnostetut tablettimme ovat siinä tapauksessa kuin tehtyjä sinua varten. Jokaisella refurbed™-tabletilla on 12–36 kuukauden takuu. Voit myös testata tablettia 30 päivän ajan maksutta. Toimitus ja palautus ovat tietenkin maksuttomia.

Täydellinen matkakumppani.

Kevyen painonsa ja ohuen muotoilunsa ansiosta esimerkiksi iPad mahtuu helposti laukkuun. Se on käyttövalmis yhdellä napin painalluksella (mahdollisesti jopa Touch ID:n avulla) – täydellinen silloin, kun haluat etsiä nopeasti jotain internetistä tai kun sinun tarvitsee kirjoittaa nopeasti sähköposti. Koska tableteissa on hieman vähemmän toimintoja kuin esimerkiksikannettavissa tietokoneissa, niiden akun kesto on huomattavasti pidempi. Kannettavissa tietokoneissa se on noin 6–9 tuntia. Tableteissa 10 tuntia tai enemmän ei ole harvinaista. Helppo käyttää: Koska tableteissa ei ole ylimääräistä näppäimistöä, koko käyttöjärjestelmää voidaan käyttää kosketusnäytön avulla. Tämä tekee käytöstä yksinkertaista ja intuitiivista.

##Let me entertain you!

Refurbed™-tabletit sopivat erinomaisesti internetissä surffailuun tai elokuvien suoratoistoon liikkeellä ollessa. Sovelluskaupoissa on tarjolla on myös lukemattomia lisäsovelluksia ja -ohjelmia, Täysin uudistettu ja siten 100 % kestävämpi tabletti takaa aina parhaan viihteen. Erityisesti pelit ovat kosketusnäytön ansiosta erityisen vuorovaikutteisia ja tarjoavat siksi valtavasti hauskuutta. Viihteellisyys: 12/10.

Etusi, kun ostat refurbed™-tabletin.

Saat kaikki refurbed™-tabletit täysin kunnostettuina ja jopa 40 % edullisemmin. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa merkkituotteita edullisemmin, eikä sinun tarvitse tinkiä ulkonäöstä tai laadusta. Lisäksi sinua suojaa vähintään 12–36 kuukauden takuu. Olemme 100-prosenttisesti vakuuttuneita laitteidemme laadusta, ja sen vuoksi voit nyt testata kaikkia laitteitamme ilmaiseksi 30 päivän ajan. Jos jokin asia ei ole niin kuin kuvittelit, voit yksinkertaisesti palauttaa laitteen maksutta.

Osta 100-prosenttisen turvallisesti refurbedilta

Refurbedilla maksutapahtumasta huolehtivat johtavat maksupalveluntarjoajat, kuten Stripe. Tämä tarkoittaa, että tietosi ovat 100% turvassa ja olet suojattu refurbedin asiakkaana. Meillä on myös Trusted Shops -sertifikaatti.

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.