Asiakkaamme sanovat…

Tablettiemme bestsellerit

refurbed™ iPad Pro 12.9 2018

on todellinen katseenvangitsija Applen iPadien joukossa. Rosuluutioltaan veitsenterävä 12,9 tuuman IPS-näyttö peittää koko refurbed™-laitteen etupuolen. ProMotion-teknologian (120 Hz virkistystaajuus) ansiosta se sopii täydellisesti sujuvaan suoratoistoon ja pelaamiseen tien päällä. Täysin uudistetussa iPad Prossa on A12X Bionic -suoritin, mikä tekee siitä nopeimman Applen koskaan julkaiseman iPadin.

refurbed™ iPad Air 2

tekee vaikutuksen Applen ystäviin modernilla muotoilullaan, ohuella kehyksellään ja höyhenenkevyellä painollaan, joka on vain 437 grammaa. Uskomattoman ohuesta muotoilusta huolimatta sinun ei tarvitse luopua maksimaalisesta suorituskyvystä. A8X-sirun ansiosta pienikokoinen laite pystyy vakuuttamaan myös vahvoilla sisäisillä arvoillaan.

refurbed™ iPad 5 2017

on myös jopa -40 % edullisempi, ja sillä on vähintään 12 kuukauden takuu. Tämä laite on kiistattomasti hinta-laatusuhteen huipulla. Siinä on Retina-näyttö, jonka resoluutio on 2048 x 1536 pikseliä, joten se sopii erinomaisesti lukemiseen, työskentelyyn, pelien pelaamiseen tai elokuvien ja sarjojen suoratoistoon.

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.