Asiakkaamme sanovat…

Uudistettu Apple iPhone

Refurbedilta™ löydät lähes koko Applen suosituimman tuotesarjan valikoiman – myös vuonna 2021 julkaistun iPhone 13:n. Tarjoamme 30 päivän kokeilujakson ja vähintään 12 kuukauden takuun kaikille uudistetuille iPhoneillemme. Uuden laitteen ostamiseen verrattuna tarjouksemme ovat myös 100-prosenttisesti kestävämpiä. Ostamalla meiltä vähennät hiilidioksidipäästöjä ja elektroniikkaromua, ja istutamme myös puun jokaista kauppaa kohden – puita on jo yli miljoona, ja määrä kasvaa jatkuvasti.

Haluatko ostaa iPhonen, mutta et oikein tiedä, mikä malli sopii sinulle?

Apple esittelee uuden sukupolven suositusta iPhonesta lähes joka vuosi. Joka kerta niitä ylistetään innovatiivisesta teknologiastaan ja modernista muotoilustaan. Löydä refurbedilta täydellinen mutta edullinen iPhone, jota käytät pitkään takuumme ansiosta! Jotta saisit yleiskuvan eri malleista, olemme koonneet niistä yhteen keskeiset seikat:

iPhone X: tulevaisuus

Applen nykyisten matkapuhelinten huipennus on tyylikäs iPhone X. Sen ulkonäkö pistää heti silmään, sillä siinä ei ole juuri lainkaan runkoa. Tuttu kotipainike on korvattu eleohjauksella. Ensimmäistä kertaa sisäänrakennettu OLED-näyttö tekee vaikutuksen korkealla laadullaan. Laitteessa ei ole enää sormenjälkitunnistinta, sillä tämä tekniikka on korvattu kasvojentunnistuksella. Älypuhelin tunnistaa kasvoistasi, että laite kuuluu sinulle. Päivityksistä huolimatta akkua ei ole parannettu. Eräs ominaisuus ilahduttaa Apple-faneja. Kamera on nyt varustettu laajakulma- ja teleobjektiivilla. Jos haluat säästää rahaa matkapuhelinta ostaessasi, mutta haluat silti kantaa uusinta lippulaivaa, on hyvin kunnostettu iPhone X hyvä valinta.

iPhone 8 on langaton ja nopea liikenteessä

Suorituskykyinen iPhone 8 on tällä hetkellä yhdestoista mallivaihtoehto Applelta. Se tekee vaikutuksen nopealla prosessorillaan. Lisäksi Apple iPhone 8:sta alkaen iPhone on mahdollista ladata langattomasti lasisen takapuolen läpi. Huippulaite on nyt varustettu True Tone -tekniikalla, jonka ansiosta näytön väriavaruus on suurempi. Uudessa iPhonessa on myös Portrait Lightning -toiminto, jonka avulla kuvan valaistusta voidaan säätää jälkikäteen. Kaksinkertainen optinen zoom on myös syytä huomioida. Erinomainen iPhone 8 Plus tarjoaa samat ominaisuudet kuin vahva iPhone 8, mutta sopii paremmin isoihin käsiin. Kunnostettu iPhone 8 on huippuluokan laite vaativille käyttäjille, jotka eivät halua käyttää liikaa rahaa uusimpaan iPhoneen.

iPhone 7 valokeilassa

Haluatko ostaa iPhone 7:n? Sitten tulet ilahtumaan optisesta kuvanvakaimesta, sillä sen ansiosta kuvista tulee teräviä. LED-salaman avulla voit ottaa hienoja kuvia myös vaikeissa valaistusolosuhteissa. Upeat kuvat hämärässä eivät ole enää ongelma. Innovatiivisessa iPhone 7 Plus -puhelimessa plussaa on koon lisäksi ennen kaikkea kaksoiskamera, jossa on kaksi linssiä. Toinen mukautus oli vähennys yhteen sovittimeen Lightning-porttia varten. Tämä tarkoitti sitä, että tuttu jakkiliitin poistettiin. Kotinäppäin korvattiin Force Touch -painikkeella. Siitä saat värinän muodossa palautetta painalluksistasi. Kunnostettu iPhone 7 on edullinen iPhone, jossa yhdistyvät uusin tekniikka ja hyvä laatu.

Kestävä iPhone SE

Upeasti muotoiltu iPhone SE on hieman kompaktimpi. Lisäksi pienempi näyttö säästää energiaa. Pienessä iPhone SE:ssä on jo Live Photo -ominaisuus. Live-kuvat ovat itse asiassa 3 sekunnin mittaisia klippejä. Jälkeen päin tietty kuva voidaan valita monista otoksista.

Refurbedilta hankit iPhonen ilman sopimusta ja viimeisimmällä iOS- käyttöjärjestelmällä! Suljetun järjestelmän ansiosta iOS on erittäin turvallinen. Vanhat tiedot voidaan siirtää uuteen iPhoneen iTunesin avulla. Käytetyt iPhonet on kunnostettu käyttäen Applen sertifioituja komponentteja, ja ne ovat kuin uusia. Lisäksi sinulla on 30 päivää aikaa vakuuttua laitteestasi. Testijakson aikana voit palauttaa iPhonen veloituksetta ilman riskiä.

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.