Asiakkaamme sanovat…

Löydä täydellinen käytetty kannettava tietokone

Etsitpä sitten nopeaa pelikannettavaa tai tarjouksia halvoista kannettavista, meiltä löydät parhaan kannettavan tietokoneen – juuri sinun tarpeisiisi räätälöitynä! Refurbed on parempi vaihtoehto kuin käytetty kannettava tietokone. Voit testata kannettavaa tietokonetta kuukauden ajan ja vakuuttua sen uutta vastaavasta laadusta.

Millaista kuntoa voit odottaa käytetyltä kannettavalta tietokoneelta?

Ulkopuolelta ei löydy merkittäviä kolhuja tai naarmuja. Kunnostetuissa kannettavissa tietokoneissa saattaa olla vähäisiä, tuskin näkyviä ulkoisia käytön jälkiä – mutta kunnostetut laitteet ovat teknisesti ja optisesti uudenveroisia ja toimivat 100-prosenttisesti yhtä hyvin kuin uudet laitteet. Laitteista ei myöskään löydy edellisten omistajien tietoja. Koska asiantuntijat tarkastavat laitteet useassa vaiheessa, tietokoneen komponentit, kuten prosessori ja grafiikkakortti, vaihdetaan sertifioituihin komponentteihin. Henkilökohtainen kannettavien tietokoneiden vertailu auttaa sinua löytämään ihanteellisen kannettavan tietokoneen. Tiesitkö, että voit tilata refurbedilta uuden kannettavan tietokoneen osamaksulla? Klarnan ansiosta voit ostaa nyt ja maksaa myöhemmin. Jos tilaamasi kannettava tietokone ei tekemistäsi tutkimuksistasi huolimatta ole sopiva käyttöösi, voit palauttaa sen 30 päivän kokeilujakson aikana täysin riskittömästi ja maksutta ilman selityksiä. Myös tämän ajanjakson jälkeen sinulla on vähintään 12 kuukauden takuu ostaessasi laitteen refurbedilta.

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.