Asiakkaamme sanovat…

Kameran ostaminen: Näin löydät itsellesi oikean mallin

Haluatko ostaa kameran, mutta et tiedä, mikä malli sopii sinulle parhaiten? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan: kerromme sinulle, mihin tekijöihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota ja mitä ominaisuuksia eri kameroissa on. Periaatteessa uutta kameraa ostettaessa tulee kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

  • Suljinmäärä**: Kameroiden käyttöikä vaihtelee. Esimerkiksi perustason mallit kestävät noin 50 000 sulkimen laukaisua. Kalliimpien ja ammattikäyttöön tarkoitettujen kameroiden käyttöikä sen sijaan on jopa 400 000 laukaisua.

  • Kuvanlaatu**: Käyttötarkoituksesta riippuen uudessa kamerassasi tulisi olla tietynlainen kuvanlaatu. Erityisen ratkaiseva kuvanlaadun kannalta on objektiivi. Tutustu siksi ennen ostamista siihen, mitkä objektiivit sopivat kameraasi. Verrattain halpa kamera, jossa on kallis objektiivi voi olla laadultaan parempi kuin kallis kamera, jossa on halpa objektiivi.

  • Videotoiminto: Pohdi, pitääkö – ja missä määrin – uudessa kamerassasi olla videotoiminto. Sen suhteen on tärkeää ottaa huomioon videoresoluutio, kuvien määrä sekunnissa ja äänenlaatu.

  • Kestävyys**: Kameroiden kestävyys vaihtelee mallista riippuen. Pidätkö tärkeänä esimerkiksi sitä, että se on iskunkestävä tai liukumaton?

Riippuen siitä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä, sopivat erilaiset kamerat sinulle parhaiten. Jäljempänä esittelemme sinulle erilaisia kameratyyppejä ja joitakin parhaita malleja - jotta valinta olisi sinulle hieman helpompi.

Kestävät digitaaliset peiliheijastuskamerat

Digitaaliset peiliheijastuskamerat tekevät vaikutuksen muun muassa korkealla kuvanlaadullaan suurempien heijastinten, pitkän akunkeston ja lukuisten säätömahdollisuuksien ansiosta. refurbed Canon EOS 5D Mark Canon EOS 5D Mark IV -kamerassa on 30,4 MP, ja siten se tarjoaa lähes jättiläismäisen kuvakoon. Siinä on myös GPS, joten voit aina määrittää paikan, jossa kuva on otettu. Ihanteellinen matkoille tai henkilöille, joilla on rajallinen muisti. Etkö halua kaivaa lompakkoasi liian syvältä? Edullisena vaihtoehtona suosittelemme Canon EOS 6D.

Täysin kunnostetut toimintakamerat refurbedilta

Kukapa ei olisi nähnyt niitä - laajakulmaisia kalansilmäobjektiivilla kuvattuja toimintavideoita, jotka valloittavat Internetin. Haluaisitko liittyä tähän trendiin ja hemmotella itseäsi toimintakameralla? Tällaista kompaktia digitaalikameraa ostaessasi sinun kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota niiden kestävyyteen ja videoresoluutioon. iON Air Pro 3 Wi-Fi HD Sport Camera tuottaa loistavia ja yksityiskohtaisia kuvia 12 megapikselin anturin ansiosta. Terävät videotallenteet eivät myöskään tuota tälle kameralle ongelmia: 120 kuvaa sekunnissa saa aikaan enemmän kuin Instagram-kelpoisia videoita. Seuraavan toimintalomasi esteenä ei ole enää mitään, kun hankit refurbed™ iON Air Pro 3 Wi-Fi HD Sport -kameran.

Kestävät turvakamerat

Toiminta ei ole sinun juttusi, vaan arvostat enemmän turvallisuutta? Siinä tapauksessa meillä on sinulle hyviä uutisia: refurbed™ turvakamerat ovat edullinen tapa tapa pitää silmällä, mitä rakkaan kotisi ympärillä tapahtuu. refurbed™ D-Link mydlink Wireless N -turvakamera on saatavana jopa 34,50 eurolla, ja se välittää tiedot suoraan tietokoneellesi LAN- tai WLAN-verkon kautta.

Olipa kyseessä sitten peiliheijastuskamera, toimintakamera tai turvakamera: refurbedilta löydät taatusti tarpeisiisi sopivan mallin. Etkö ole vielä aivan vakuuttunut? Testaa sitten tuotteitamme ilmaiseksi 30 päivän ajan. Jos et ole tyytyväinen, voit yksinkertaisesti palauttaa laitteen maksutta. Lisäksi saat 12–36 kuukauden takuun. Kaikki refurbed™-laitteet ovat 100 % kestävämpiä kuin uudet laitteet. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tinkiä laadusta: Tuotteemme uudistetaan kokonaan jopa 40 vaiheessa. Siksi ne näyttävät uusilta ja toimivat kuin uudet. refurbed™- laitteilla teet hyvää itsellesi ja ympäristöllemme.

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.