Asiakkaamme sanovat…

Aika on koittanut, olet hankkimassa refurbed™ Samsung -laitetta.

Herää kysymys: Mikä malli, mikä on minulle tärkeää? Onko joillakin laitteilla joitain etuja? Jos on, niin mitä? Miksi minun pitäisi ostaa kunnostettu älypuhelin? No, nämä ovat aivan aiheellisia kysymyksiä. Vastaamme niihin mielellämme ja autamme sinua tekemään oikean valinnan seuraavan täysin kunnostetun refurbed™-älypuhelimesi suhteen.

Miksi autat ympäristöä ostamalla refurbedilta?

Kaikki meiltä hankkimasi älypuhelimet ovat 100 % kestävämpiä? Miten se voi olla mahdollista? Kaikki tarjoamamme laitteet ovat ammattilaisten hankkimia, esim. suurina määrinä yrityksistä, ja ne ovat täysin uudistettuja. Tämä uudistamisprosessi sisältää jopa 40 vaihetta. Haluatko tietää lisää kunnostusprosessista? Klikkaa sitten tästä. Uudistamalla (kunnostamalla) laitteita voimme käyttää lähes kaikki olemassa olevat resurssit hyväksi ja vähentää siten hiilidioksidipäästöjä jopa 70 % verrattuna uusien laitteiden tuotantoon. Loput 30 %, joka aiheutuu komponenttien vaihtamisesta, kuljetuksesta jne., kompensoimme istuttamalla puun jokaista myytyä laitetta kohden. Täältä saat lisätietoa yhteistyöstämme Eden Reforestation Projects -järjestön kanssa maa-alueiden uudelleenmetsittämiseksi maailmanlaajuisesti.

Hinta/takuu

Lisäksi saat laitteemme aina parhaaseen hintaan, sillä markkinapaikassamme on vain laatu- ja hintavaatimuksemme täyttäviä myyjiä. Lisäksi jokaisella laitteella on vähintään 12 kuukauden takuu, ja voit vakuuttua refurbed™-laadusta ilman riskiä. Miten se toimii? Voit testata kaikkia laitteitamme 30 päivän ajan maksutta.

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.