Me olemme refurbed

Tuotteemme ovat jopa 40 % halvempia kuin uudet tuotteet, ja paljon kestävämpiä. Ne käyvät läpi jopa 40-vaiheisen uudistusprosessin, jonka jälkeen ne näyttävät ja tuntuvat aivan uusilta ja toimivat kuin uudet laitteet.

Visiomme

Tarjoamme paremman vaihtoehdon uusille ja käytetyille tuotteille. Ja mikä parasta: kiitos refurbedin Carefree-paketin kokemus on asiakkaillemme täysin riskitön.

Visionamme on vakiinnuttaa refurbedin idea koko Euroopaan ja edistää siten osaltamme kestävämpää maailmaa.

Refurbed on laatinut laadunvalvontakriteerien luettelon, jonka avulla se voi jatkuvasti täyttää korkeimmat vaatimukset.

Lisätietoja

Tarinamme

Tarina alkaa siitä, kun perustajamme Peter osti iPhonen käytettyjä tuotteita myyvältä verkkosivustolta. Puhelin kuitenkin hajosi vain muutaman viikon kuluttua, ja takuun puuttumisen vuoksi hän joutui maksamaan puhelimen korjauksen kokonaan omasta pussistaan.

Ketä on syyttäminen? Joidenkin mielestä Peterin olisi pitänyt olla tietoinen riskistä. Mutta hänellä oli hyvä syy olla ostamatta tuliterää laitetta.

Monet ihmiset eivät tiedä, kuinka haitallisia uudet elektroniset laitteet ovat ympäristölle. Tuotannon aikana syntyy CO₂-päästöjä ja kulutetaan arvokkaita luonnonvaroja. Ja kaiken lisäksi, kun laite ei enää toimi kuin uusi, se usein heitetään menemään ja syntyy tarpetonta elektroniikkajätettä, jonka turvallinen hävittäminen on hankalaa.

Näin syntyi refurbedin idea: alusta kunnostetuille tuotteille, jotka täyttävät kunnianhimoiset kriteerit turvallisuuden, laadun ja takuun suhteen. Näin ollen kuluttajat voivat tehdä ostoksia helpommalla, riskittömällä ja kestävällä tavalla.

  • Takuu

    30 päivän kokeilujakso ja vähintään 12 kuukauden takuu

  • Vastinetta rahalle

    Säästä ostoksestasi jopa 40 % uuteen verrattuna

  • Vihreä

Tiimi

Peter Windischhofer / Founder

Peter Windischhofer

Founder

Konsultti McKinsey & Companyssa monien vuosien ajan. Erikoisala: sähköinen kaupankäynti. Aiemmin: liiketalouden opiskelija Wienissä, Shanghaissa ja San Franciscossa.

Kilian Kaminski / Founder

Kilian Kaminski

Founder

Entinen kunnostettujen tuotteiden ohjelman johtaja ja avainasiakaspäällikkö Saksan Amazonissa. Aiemmin: liiketalouden opiskelija Hampurissa, Shanghaissa ja Lontoossa.

Jürgen Riedl / Founder

Jürgen Riedl

Founder

Useiden kansainvälisisten start-up-yritysten perustaja ja tekninen johtaja. Aiemmin: ohjelmistotuotannon ja tietotekniikkan opiskelija Wienin teknillisessä yliopistossa.

refurbed team

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.