Asiakkaamme sanovat…

Löydä itsellesi täydellinen refurbed™-pöytätietokone

Haluatko täydellisen näytön kannettavaan tietokoneeseesi tai pöytäkoneeseesi kotitoimistoon tai työpaikalle? Ymmärrämme sen, sillä laadukas näyttö lisää selvästi tehokkuutta ja parantaa myös ergonomiaa työpaikalla (tai pelikeskuksessa). Muista aina, että vietät useita tunteja päivässä näytön (olipa se mikä tahansa) edessä. Siksi päätöstä näytöstä on harkittava tarkkaan.

Mutta ennen kuin esittelemme sinulle joitakin tekijöitä, jotka auttavat sinua tekemään päätöksesi, pohdit luultavasti kysymystä: Miksi minun pitäisi ostaa juuri refurbedilta? Tässä on vastaus: Laadukkaat refurbed™-näyttömme on kunnostettu kokonaan jopa 40 vaiheessa ja asiantuntijat ovat testanneet ne. Siksi ne ovat yhtä hyviä kuin uudet. Ja todella hienoa on, että ne ovat myös jopa 40 % halvempia. Voit testata uutta näyttöäsi maksutta 30 päivän ajan sen vastaanottamisen jälkeen ja todeta itse tuotteidemme laadun. Kun 30 päivän testijakso päättyy, laitteella on 12–36 kuukauden takuu.

Selvitä nyt, mikä näyttö sopii tarpeisiisi.

Perustason näytöt

Työskenteletkö tällä hetkellä paljon kotoa käsin vai oletko juuri perustanut oman yrityksen? Silloin etsit luultavasti parasta vastinetta rahalle, kun kyse on näytöstä. Olemme poimineet tähän valikoimastamme muutamia täysin uudistettuja parhaiten myyviä näyttöjä:

Koska nämä näytöt ovat nyt jopa 40 % halvempia ja edustavat eri tuotemerkkejä ja eri hintaluokkia, löydät varmasti niiden joukosta mallin, joka vastaa perustason laitteelle asettamiasi vaatimuksia.

Huomio kaikki pelaajat!

Erikoisnäytöt erittäin ammattimaiseen pelaamiseen ovat yleensä hyvin kalliita ja räätälöityjä käyttäjän tarpeisiin. Jos kuitenkin olet kiinnostunut kaikilla tärkeillä ominaisuuksilla varustetusta perustason mallista selvittääksesi, oletko synnynnäinen pelaaja, löydät varmasti täältä sopivan mallin. Yleisesti ottaen on olemassa vakiintuneita pelimonitorivalmistajia, kuten Acer, Asus tai Benq. Jos olet uusi tulokas, myös Samsung ja Eizo tulevat kyseeseen. Tärkeää laitteen kannalta: pelisuorituskyky, erittäin hyvä kuvanlaatu, ergonomiset säätömahdollisuudet, erityiset pelikonfiguraatiot ja nopea vasteaika (salamannopeat kuvanvaihdot). Mutta ole varovainen: älä anna virrankulutuksen nousta lopulliseksi vastustajaksi kuun lopussa.

Tarvitsenko todella HDR:ää? Mitä se oikeastaan on?

HDR (High Dynamic Range) on alun perin peräisin televisioalalta. Sillä tarkoitetaan korkeaa kontrastia, joka lisää merkittävästi yksityiskohtia erityisesti erittäin kirkkailla tai tummilla alueilla. Tämä tarkoittaa, että videopelit, elokuvat, kuvat tai animaatiot voidaan toistaa kotona juuri niin kuin Spielberg tai Nintendo ja Sony kuvittelivat. Toisaalta kirkkaudella on suuri merkitys ja toisaalta värisyvyydellä. Näytöt jaetaan luminanssin suhteen teholuokkiin 400, 600 ja 1000 (nämä luvut kertovat suurimman luminanssin neliömetriä kohti). Kuten jo mainittiin, myös näytön värisyvyys on kuitenkin tärkeä tekijä. Jotta HDR:ää voidaan hyödyntää täysimääräisesti, näytössä täytyy olla Deep-Color-toiminto, joka mahdollistaa vähintään 10 bitin värisyvyyden.

Ovatko kaarevat paneelit vain mainostemppu vai tuovatko ne todella lisäarvoa?

Joka tapauksessa ne näyttävät siisteiltä. Kaarevissa paneeleissa on myös järkeä, sillä toisin kuin televisioiden tapauksessa, tietokoneen ääressä istutaan useimmiten yksin. Eri näkökulmat eivät siis ole ongelma. Teknologia-asiantuntijamme ovat testanneet kaarevat näytöt puolestasi ja ovat innoissaan. Varsinkin multimediasisältöä kuluttaessa on tunne, että tulee vetäistyksi näytön sisään. Tämän perspektiivin ansiosta voit myös hahmottaa näytön koko sisällön helpommin. Kaaret jäljittelevät silmämunan kaarevuutta, mikä tekee näytön käytöstä miellyttävämpää. Etkö halua työskennellä kahden erillisen näytön kanssa pelatessasi tai työskennellessäsi kotona? Silloin kaarevat mallit ovat täydellinen vaihtoehto sinulle.

Kiinnitä huomiota näytön liitäntöihin!

Tähän kiinnitetään usein liian vähän huomiota – mutta sillä on erityisen olennainen rooli, kun teet päätöstä täysin uudistetusta refurbed™-monitoristasi. Liitännät riippuvat täysin tarpeistasi. Haluamme vain antaa sinulle muutaman vinkin, jotka kannattaa pitää mielessä. Kun resoluutio on suurempi kuin 4K, on tärkeää, että grafiikkakortissa on kaksi DisplayPort-liitäntää. Jos etsit näyttöä, jossa on USB Type -portti esimerkiksi kannettavan tietokoneen liittämistä varten, kiinnitä huomiota toimintovalikoimaan. Ihannetapauksessa liitännässä tulisi olla seuraavat ominaisuudet: Displayport Alternate Mode videosignaaleille, Power Delivery (ihannetapauksessa) ja täysi USB-tiedonsiirtonopeus.

Millaista ulkoista ja toiminnallista kuntoa voit odottaa refurbed™-näytöltä?

Ulkopuolelta ei löydy merkittäviä kolhuja tai naarmuja. Kunnostetuissa näytöissä saattaa olla vähäisiä, tuskin näkyviä ulkoisia käytön jälkiä – mutta kunnostetut laitteet ovat kuitenkin teknisesti ja optisesti uudenveroisia ja toimivat 100-prosenttisesti yhtä hyvin kuin uudet laitteet. Laitteista ei myöskään löydy edellisten omistajien tietoja. Koska asiantuntijat tarkastavat laitteet useassa vaiheessa, näytön komponentit korvataan sertifioiduilla komponenteilla.

Etkö halua maksaa suurta kertamaksua uudesta näytöstä? Ei hätää: tiesitkö, että refurbed tarjoaa sinulle laajan valikoiman joustavia maksuvaihtoehtoja? Voit esimerkiksi tilata helposti osamaksulla Klarnalla tai laskulle. Yhteistyössä Klarnan kanssa ostat nyt, mutta maksat vasta myöhemmin.

Jos tilaamasi näyttö ei tekemästäsi selvitystyöstä huolimatta sovi käyttöösi, voit palauttaa sen helposti ja ilman perusteluja täysin riskittömästi ja veloituksetta 30 päivän ilmaisen testijakson aikana. Lisäksi jokainen ostos refurbedilta on 100 % kestävämpi kuin uuden laitteen ostaminen. Kunnostusprosessin avulla voimme vähentää hiilidioksidipäästöjä 70 %. Jäljelle jäävät 30 % hiilidioksidipäästöistä kompensoidaan istuttamalla puu nimissäsi. Kumppanijärjestömme Eden Reforestation Projects istuttaa puut Madagaskariin, Haitiin, Nepaliin ja moniin muihin maihin. Joten ostoksesi refurbedilta ei tee hyvää ainoastaan lompakollesi vaan myös ympäristöllemme.

Missä järjestyksessä esittelemme tuotteemme?

Esittelemme tuotteemme hinnan, varastotilanteen ja myydyimpien tuotteiden mukaan. Tarjouksemme perustuvat parhaaseen asiakkaan saamaan arvoon, joka pitää sisällään muun muassa tuotteen laadun, hinnan ja saatavuuden. Seuraamalla näitä tekijöitä jatkuvasti varmistamme, että asiakkaamme voivat hankkia parhaimpia mahdollisia tuotteita kilpailykykyisimpään hintaan.

Liity ensimmäistä kertaa uutiskirjeen tilaajaksi ja säästä 10 €!

Älä missaa enää yhtäkään tarjousta.

Lisätietoja henkilötietojen käytöstä löydät tietosuojaselosteestamme.